Muut korjaukset
pyydä tarjous


Suoritamme vankalla ammattitaidolla monipuolisesti erilaisia korjaustoimenpiteitä autoihin.
Kysy rohkeasti alla olevalla lomakkeella tarjousta kaipaamallesi korjaustoimenpiteelle.
Vastaamme Sinulle vuorokauden kuluessa!

Katsastuspalvelu
89€

Katsastuspaketti:


Tämä palvelu on juuri Sinulle, joka et ehdi tai halua käyttää aikaa sekä auton huollattamiseen että myös katsastukseen. Me hoidamme homman puolestasi!


Katsastuspakettimme sisältää katsastustarkastuksen, pakokaasumittauksen, katsastuksessa käynnin sekä tietenkin sijaisauton käytön veloituksetta.


Jos katsastustarkastuksen aikana huomaamme autossa vikoja/puutteita, laskemme niistä kustannusarvion ja soitamme niistä aina erikseen ennen korjaustoimenpiteitä.

Nyt vain 89 €. Lisäkorjaukset veloitetaan erikseen.

Automaattivaihteiston öljynvaihto
alkaen 249€

Automaattivaihteiston öljynvaihto:

Automaattivaihteiston öljyt tulisi vaihtaa huolto-ohjelman mukaisesti, mikä voi vaihdella 30 000 ja 60 000 kilometrin välillä. Joissakin automaattivaihteistoissa on autonvalmistajan mukaan auton eliniän kestävät öljyt, mutta myös tällaisissa autoissa vaihteistoöljyt tulisi vaihtaa viimeistään 200 000 kilometrin kohdalla. Me AaPee-Autossa suositellaan vaihtamaan automaattivaihteiston öljyt kolmen vuoden tai 60 000 kilometrin välein, sillä myös vaihteistoöljyt menettävät voiteluominaisuuksiaan, kuten moottoriöljytkin.

Automaattivaihteistoon on hyvä tehdä öljynvaihto huuhtelumenetelmää käyttäen. Meillä huuhtelu tehdään nykyaikaisella automaattivaihteiston öljynvaihtolaitteella. Näin ollen saadaan kaikki epäpuhtaudet ja vanha öljy kierrätettyä pois. Samalla vaihteistoon lisätään uusi puhdas öljy- ja vaihteiston hoitoaine. Öljynvaihdon yhteydessä vaihdamme aina myös öljynsuodattimen, jos autossa on vaihdettava öljynsuodatin. Lopuksi tulostamme huoltotyödokumentin/kuitin asiakkaalle tehdystä toimenpiteestä.

Hinnat alkaen:

DSG-vaihteistoöljyn vaihto, öljynsuodattimen vaihto ja tarvittavat työt 249 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto (BMW) 449 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto (MB) 419 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto ilman vaihdettavaa öljynsuodatinta 349 €


Automaattivaihteiston öljynvaihto sisältää:

Automaattivaihteiston öljynvaihdon nykyaikaisella huuhtelukoneella, öljynsuodattimen vaihdon, automaattivaihteiston hoitoaineen ja sijaisauton veloituksetta käyttöön.

Nelipyöräsuuntaus
alkaen 79€

Nelipyöräsuuntaus:

Ohjauskulmien ollessa pielessä auton ohjattavuus heikentyy huomattavasti ja autosta tulee ”levottomampi” hallita. Kun ohjauskulmat on säädetty oikein, on auton ohjattavuus parempi ja renkaat kuluvat tasaisesti ja polttoainetta kuluu vähemmän.

Ohjauskulmien tarkastus on tarpeen silloin kun auton alustaan vaihdetaan joitain osia, joiden vaihtotyö voi vaikuttaa pyörien suuntauksiin. Esimerkkinä tällaisesta työstä vaikkapa raidetangon päiden vaihto tai tukivarren vaihto.

Auton puoltaminen oikealle tai vasemmalle on merkki siitä, että ohjauskulmat tulisi tarkastuttaa/säätää.

Nelipyöräsuuntaus 3D-laitteistolla sisältäen alustan tarkastuksen ja säätötyön alkaen 79 €

Ilmastointihuolto
alkaen 79€

Ilmastointihuolto:

Merkkejä auton ilmastointilaitteen heikkenemisestä ja huollon tarpeesta on esimerkiksi se, että ilmavirta ei viilene kunnolla, vaikka ilmastointi olisi ollut päällä jo pidempään. Myös ilmastointilaitteesta tuleva paha haju on merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa. Toimiva ilmastointilaite tiputtaa vettä auton alle ja jos sitä ei tule niin saattaa olla, että höyrystimen kondenssivesiputki on tukossa. Tällöin vesi ei pääse poistumaan höyrystinkotelosta ja se taas voi muodostaa kostetutta lattiamattoon ja aiheuttaa tuulilasin voimakkaan huurtumisen. Toimimaton ilmastointi voi siis aiheuttaa monenlaista harmia.

Mitä ilmastointihuollossa tehdään?

Ilmastointihuolto aloitetaan tarkastamalla, että järjestelmä tuottaa viileätä ilmaa ohjaamoon ja että järjestelmä on silmämääräisesti katsottuna kunnossa. Tyhjään/toimimattomaan ilmastointijärjestelmään ei saa tehdä huoltoa, vaan rikkinäiselle ilmastointijärjestelmälle tulee varata aika korjaamolle, jotta rikkinäiselle järjestelmälle voidaan suorittaa vianhaku asianmukaisilla laitteilla. Toimivan ilmastointijärjestelmän ilmastointihuolto aloitetaan tyhjentämällä kylmäainepiiri siihen tarkoitetulla ilmastointihuoltolaitteella. Kylmäaineen tyhjennyksen jälkeen ilmastointihuoltolaite muodostaa auton kylmäaineputkistoon alipaineen, jonka tehtävänä on kuivattaa järjestelmä mahdolliselta kosteudelta. Alipaineistuksen/kuivatuksen jälkeen ilmastointihuoltolaite tekee vielä tiiveystestin, jossa tarkastetaan, että järjestelmässä ei ole vuotoja. Vuototestin jälkeen auton kylmäainepiiriin lisätään autonvalmistajan ilmoittama kylmäainemäärä ja voiteluöljy. Kylmäaineen ja öljyn lisäyksen jälkeen tarkastetaan vielä, että auton kylmäainejärjestelmä toimii moitteetta.

Ilmastointilaite olisi suositeltavaa huollattaa vuosittain, mutta kuitenkin vähintään kahden vuoden välein. Kylmäainetta haihtuu vuosittain kymmeniä grammoja pois järjestelmästä, jonka takia viilennysteho heikkenee. Mitä vähemmän kylmäainetta järjestelmässä on, sitä enemmän ilmastointilaitteen kompressori joutuu tekemään töitä. Kompressorin suurentunut työmäärä vaikuttaa suoraan myös auton polttoaineen kulutukseen.

Ilmastointilaitteen täyttöhuolto R134A edellyttäen, että järjestelmä toimii 79 €, sisältää kylmäaineen.

Ilmastointilaitteen täyttöhuolto 1234YF edellyttäen, että järjestelmä toimii 109 €, sisältää kylmäaineen.

Määräaikaishuolto
alkaen 169€

Määräaikaishuolto:

Määräaikaishuollon huoltoväli voi olla merkistä ja mallista riippuen 15 000–30 000 ajokilometriä tai vaihtoehtoisesti määräaikaishuollon huoltoväli voi olla aikaperusteinen eli 12–24 kuukautta.

Määräaikaishuollossa tehdään aina autonvalmistajan asettamat huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset ja lisäyskohteet. Määräaikaishuollossa vaihdetaan aina moottoriöljy, öljynsuodatin ja raitisilmansuodatin. Lisätöitä määräaikaishuollossa ovat esimerkiksi: jarrunesteen vaihto, moottorin ilmansuodattimen vaihto, polttoainesuodattimen vaihto, sytytystulppien vaihto, jakohihnan vaihto, vaihteistoöljyn vaihto. Auton valmistaja on määrittänyt edellä mainituille esimerkeille vaihtovälit. Vaihtovälit ovat joko kilometri- tai aikaperusteisia. Me AaPee-Autossa tarkastamme aina ennen huollon aloitusta mikä on autoosi oikeanlainen huolto. Huollattamalla autosi meillä auton valmistajan takuu säilyy.

Huolto sisältää:

Moottoriöljyn, öljynsuodattimen, raitisilmasuodattimen ja huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset ja lisäyskohteet, huoltovälin nollauksen sekä merkinnät huoltokirjaan (jos autossasi on sähköinen huoltokirja, teemme kirjauksen sinne). Lisäksi sijaisauton veloitukseton käyttö huollon ajaksi.