Automaattivaihteiston öljynvaihto
alkaen 249€

Automaattivaihteiston öljynvaihto:

Automaattivaihteiston öljyt tulisi vaihtaa huolto-ohjelman mukaisesti, mikä voi vaihdella 30 000 ja 60 000 kilometrin välillä. Joissakin automaattivaihteistoissa on autonvalmistajan mukaan auton eliniän kestävät öljyt, mutta myös tällaisissa autoissa vaihteistoöljyt tulisi vaihtaa viimeistään 200 000 kilometrin kohdalla. Me AaPee-Autossa suositellaan vaihtamaan automaattivaihteiston öljyt kolmen vuoden tai 60 000 kilometrin välein, sillä myös vaihteistoöljyt menettävät voiteluominaisuuksiaan, kuten moottoriöljytkin.

Automaattivaihteistoon on hyvä tehdä öljynvaihto huuhtelumenetelmää käyttäen. Meillä huuhtelu tehdään nykyaikaisella automaattivaihteiston öljynvaihtolaitteella. Näin ollen saadaan kaikki epäpuhtaudet ja vanha öljy kierrätettyä pois. Samalla vaihteistoon lisätään uusi puhdas öljy- ja vaihteiston hoitoaine. Öljynvaihdon yhteydessä vaihdamme aina myös öljynsuodattimen, jos autossa on vaihdettava öljynsuodatin. Lopuksi tulostamme huoltotyödokumentin/kuitin asiakkaalle tehdystä toimenpiteestä.

Hinnat alkaen:

DSG-vaihteistoöljyn vaihto, öljynsuodattimen vaihto ja tarvittavat työt 249 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto (BMW) 449 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto (MB) 419 €

Automaattivaihteiston öljynvaihto ilman vaihdettavaa öljynsuodatinta 349 €


Automaattivaihteiston öljynvaihto sisältää:

Automaattivaihteiston öljynvaihdon nykyaikaisella huuhtelukoneella, öljynsuodattimen vaihdon, automaattivaihteiston hoitoaineen ja sijaisauton veloituksetta käyttöön.

  Pyydä kustannusarvio

  Perustiedot

  Koko nimi *


  Sähköposti *


  Puhelin *


  Valitse tarvitsemasi palvelu:


  Ajoneuvon tiedot

  Rekisterinumero


  Kilometrimäärä


  Lisätiedot

  Kirjoita lisätietoja huoltotarpeesta  Takaisin ylös