Määräaikaishuolto
alkaen 169€

Määräaikaishuolto:

Määräaikaishuollon huoltoväli voi olla merkistä ja mallista riippuen 15 000–30 000 ajokilometriä tai vaihtoehtoisesti määräaikaishuollon huoltoväli voi olla aikaperusteinen eli 12–24 kuukautta.

Määräaikaishuollossa tehdään aina autonvalmistajan asettamat huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset ja lisäyskohteet. Määräaikaishuollossa vaihdetaan aina moottoriöljy, öljynsuodatin ja raitisilmansuodatin. Lisätöitä määräaikaishuollossa ovat esimerkiksi: jarrunesteen vaihto, moottorin ilmansuodattimen vaihto, polttoainesuodattimen vaihto, sytytystulppien vaihto, jakohihnan vaihto, vaihteistoöljyn vaihto. Auton valmistaja on määrittänyt edellä mainituille esimerkeille vaihtovälit. Vaihtovälit ovat joko kilometri- tai aikaperusteisia. Me AaPee-Autossa tarkastamme aina ennen huollon aloitusta mikä on autoosi oikeanlainen huolto. Huollattamalla autosi meillä auton valmistajan takuu säilyy.

Huolto sisältää:

Moottoriöljyn, öljynsuodattimen, raitisilmasuodattimen ja huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset ja lisäyskohteet, huoltovälin nollauksen sekä merkinnät huoltokirjaan (jos autossasi on sähköinen huoltokirja, teemme kirjauksen sinne). Lisäksi sijaisauton veloitukseton käyttö huollon ajaksi.

  Pyydä kustannusarvio

  Perustiedot

  Koko nimi *


  Sähköposti *


  Puhelin *


  Valitse tarvitsemasi palvelu:


  Ajoneuvon tiedot

  Rekisterinumero


  Kilometrimäärä


  Lisätiedot

  Kirjoita lisätietoja huoltotarpeesta  Takaisin ylös